Povenjak

POVENJAK 2018. - Obavijest o Povenjaku i Prijavni list

10. 12. 2017.

XII. MANIFESTACIJA OCJENIVANJA KVALITETE I KAKVOĆE MASLINOVOG ULJA i XIII. KONZERVIRANIH MASLINA NA DOMAĆI NAČIN - POVENJAK 2018.




Hotel Brzet, Omiš, 17. veljače 2018. god.

Ocjenjivanje naših proizvoda, djevičanskog maslinovog ulja i konzerviranih maslina i ove godine vršit će  Zavod za javno zdravstvo Split.

Za  analizu jednog uzorka maslinovog ulja potrebno je 0.5l ulja pakovano u  dvije boce od 0,25l i uplata od 200.00 kuna, a za  analizu konzerviranih maslina na domaći način potrebno je jedna tegla od 0.33 l i uplata od 60.00 kuna. Uplatu možete izvršiti pri predaji uzoraka ili na žiro račun Udruge maslinara Paićuša, Pisak na broj HR81 2390001-110032-8389.  Za svaki uzorak potrebno je popuniti prijavni list.

1. Uzorak možete predati svaki dan:
2. Nedjeljko Fistonić Pisak Gornji Fistonići 3 - 21310 Omiš mob. 0911636722
3. Senka Karaman Podstrana  cesta Mutogras 16 -  21312 Podstrana  mob.098805979
4. 12.13.i14. siječnja u toku cijelog dana biti će zaprimanje uzoraka na gornjim adresama.


Pozivamo vas da sudjelujete na ovoj manifestaciji te da vaše prijatelje maslinare informirate i pozovete da nam se priključe. Na manifestaciji će se pored podjele medalja i diploma proglasiti:

1. Prvak  ekstra djevičanskog maslinovog ulja,
2. Prvak  konzerviranih maslina na domaći način,
3. Održat će se degustacija najboljih ekstra djevičanskih maslinovih ulja i konzerviranih maslina na domaći način,
4. Dodijelit će se priznanje ugostiteljskom objektu koji u svom restoranu gostima poslužuje najkvalitetnija maslinova ulja,
5. Dodijelit će se priznanje proizvođaču ekstra djevičanskog maslinovog ulja uzetog iz trgovine i ocijenjenog.


Nakon svečanog dijela održat će se zajednička večera i ples maslinara uz živu glazbu i folklor. Rezervaciju za večeru i sve informacije možete dobiti na telefon 098 805 979 i 091 16 36 722.

Pisak, 8. prosinca 2017. godine           

Predsjednik udruge
Nedjeljko Fistonić

 

Dokumenti



Prijavni list (Word dokument)

Comment Komentari (0) Share

Komentari
Nema komentara